Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA NAPA BAY


Descriere

Bine 7.8 Booking.com Hotelul recent renovat combina serviciile de inalta calitate cu traditiile cipriote ale ospitalitatii. Situat pe un teren mai inalt, la 300 m de plaja din Ayia Napa, ofera privelisti spectaculoase asupra marii si a statiunii. Spa & Wellness
Centrul Spa are sauna, jacuzzi, piscina interioara, ofera o serie de tratamente corporale si faciale, diverse tipuri de masaj.

Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune, pensiune completa sau all inclusive. Restaurantul principal serveste micul dejun bufet bogat (07:00-10:00), pranzul (12:30-14:30) si cina bufet tematic cipriot, grecesc, italienesc, oriental, etc. (19:00-21:30). In restaurantul de langa piscina se servesc gustari si mancaruri A la carte (10:00-18:00)Barul de la piscina este deschis intre 10:00-18:00, in timp ce barul principal functioneaza intre 09:00-01:00.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina interioara si exterioara, sala fitness, centru Spa, teren de tenis cu nocturna (la solicitare se ofera echipament), sala de jocuri, animatie (darts, concursuri, pictura pe fata, polo pe apa, karaoke), biliard, sporturi nautice pe plaja, spectacol de dansuri populare (saptamanal).

Localizare
Hotelul recent renovat este la 300 m (3 minute de mers pe jos) fata de plaja din Ayia Napa si la 1 km de centrul statiunii. Aeroportul din Larnaca este la cca 60 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispozitie urmatoarele facilitati si servicii: restaurant in aer liber, piscina, sala de mese, bar, cafenea, bar la piscina, piscina pentru copii, piscina interioara, sala de fitness, teren de tenis cu nocturna, magazin de suveniruri, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, parcare, receptie 24h, acces gratuit la internet WIF in zona receptiei, coafura/frizerie, inchiriere masini, motorete si biciclete, lectii de scufundari,  punct de acces la internet (contra cost), room service, spalatorie, supravegherea copilului, centru Spa.