Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
794  683 
Tarif / persoana
* perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Ayia Napa, la o distanță de 300 m de plaja Limanaki, Faros dispune de piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de facilități spa. Facilitățile de la Faros includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Faros sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare, la piscină sau la oraș. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Faros oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină și unul în lobby, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Faros are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Faros are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Larnaca, situat la o distanță de 46 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Faros sunt: Mănăstirea Agia Napa - 700 m, WaterWorld Ayia Napa - 5,1 km, Peșterile marine din Ayia Napa - 5,2 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: Bufet și à la carte

Puncte de interes
Mănăstirea Agia Napa - 0,7 km
WaterWorld Ayia Napa - 5,1 km
Peșterile marine din Ayia Napa - 5,2 km
Church of Profitis Elias - 5,4 km
Parcul Naţional Forestier Cavo Greco - 5,8 km
Cyherbia Botanical Park - 16 km

Plaje în vecinătate
Limanaki Beach - 300 m
Pantachou Beach - 700 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Larnaca - 46 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Schimb valutar
Radio
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Business centre
Pachete Spa - cu plata
3 baruri
Parcare la proprietate
Concierge
Lobby bar
Șezlonguri
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Meniu à la carte
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Curăţătorie chimică - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Vedere la piscină
Bar la piscină
Piscină interioară
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 300 m
Scaun înalt pentru copii
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș