Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Coast Beach Hotel

   Paralimniprotarasayia Napa


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Golden Coast Beach Hotel, popular in special printre cei in luna de miere, este situat la aproximativ 4 km de Protaras (Ayia Napa la aproximativ 8 km, Paphos la aproximativ 200 km). O plaja cu nisip este la aproximativ 50 m de hotel, la 500 m de hotel sunt cele mai apropiate baruri si restaurante.


Puncte de interes: Waterworld Waterpakr (la aproximativ 10 km), Manastirea Ayia Napa (la aproximativ 8 km) si Cavo Greco (la aproximativ 10 km).


FACILITATI HOTEL: Recent renovat in 2016, hotelul de plaja cu 5 etaje are 228 de camere si se intinde pe o cladire principala si o cladire alaturata. Este dotat cu receptie 24h (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), hol cu bar, 2 lifturi, aer conditionat, seif (gratuit), salon de coafura, minimarket , parcare (gratuita) , 3 trei restaurante (cu aer conditionat). Intr-un total de 3 baruri, WiFi este disponibil gratuit, exchange, room service, servicii de spalatorie si servicii medicale sunt disponibile contra cost, 1 piscina cu apa dulce cu o piscina separata pentru copii cu sezlonguri si umbrele de soare, bar la piscina.




Sport si divertisment: Tenis (gratuit), biliard (contra cost), darts (gratuit), tenis de masa (gratuit), fitness, volei pe plaja si aerobic. Jacuzzi gratuit. Zona de spa, sauna, solar, baie de aburi, hamam si masaje disponibile contra cost. Divertisment pentru adulti: program de activitati cu spectacole de seara si muzica live. Pentru distractia tinerilor oaspeti exista o zona de joaca pentru copii. Supravegherea copiilor: program de activitati pentru copii (de la 3 - 8 ani) si babysitting (contra cost). Sala de jocuri.




FACILITATI CAMERE: Cu pat dublu sau pat twin, pat suplimentar, patut (gratuit), parchet, balcon sau terasa, ceainic (gratuit), minibar (unde este cazul, contra cost), internet (gratuit), seif (gratuit) si TV cu ecran plat prin satelit cu radiodifuzori locali, precum si aer conditionat controlat central.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.