Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kissos Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Kissos Hotel este un complex hotelier de familie din Paphos, situat langa Mormintele Regilor si Farul din Paphos. Vechiul port din Paphos se afla la 20 de minute de mers pe jos de hotel. La 2 minute de mers pe jos sunt baruri, restaurante si supermarketuri.

FACILITATI
Plaja: complexul este situat la doar 300 m de mare.
Piscine: 2 piscine cu apa dulce, cu o piscina separata pentru copii.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: servicii de inchiriere de masini si biciclete, lectii de scuba diving, excursii, tenis, biliard, darts, tenis de masa.

RESTAURANT
Complexul hotelier ofera o gama larga de oferte all-inclusive, demipensiune si mic dejun. Restaurantul Kissos Semeli serveste zilnic micul dejun si cina in stil bufet. Meniurile se bazeaza pe bucataria internationala, dar sunt si bucate cu arome mediteraneene. Terasa are vedere la piscina principala. Barul de la piscina isi bucura oaspetii cu cocktailuri exotice, gustari si cafea. Snack-barul ofera gustari si bauturi.

CAMERE
Hotelul ofera 144 de camere, inclusiv camere standard, de familie si superioare. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu balcon sau terasa, baie privata, telefon cu linie directa, TV prin satelit, seif, mini-frigider.

STANDARD TWIN ROOMS (15 mp) - capacitate 2-3 persoane;
STANDARD FAMILY ROOMS (20 mp) - capacitate 3-4 persoane;
SUPERIOR ROOMS (25 mp) - capacitate maxima 5 persoane;
STANDARD TWIN ROOMS FOR DISABLED USE (15 mp) - capacitate maxima 2 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.