Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY - PROGRAM SENIORI 55+


Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul situat la numai 100 m de renumita plaja din Larnaka, Phinikoudes Beach, si la 10 minute de aeroport, este inconjurat de numeroase cafenele, baruri si restaurante si este la numai cativa pasi de centrul comercial al orasului. Hotelul este locul ideal pentru cei care doresc sa exploreze insula. IMPORTANT!! Varsta minima a participantilor este 55 ani (obligatoriu)Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet bogat si cina meniu. Optional, supliment de pranz (meniu).

Localizare
Hotelul se afla la 100 m de renumita Phinikoudes Beach din Larnaca. Portul si biserica Sf. Lazar sunt la mai putin de 500 m distanta fata de hotel. Aeroportul Larnaca este la 10 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, inchiriere masini, scutere si biciclete, seifuri, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, spalatorie, curatatorie, calcatorie, parcare privata gratuita, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, snack bar.