Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nicholas Color Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Acest hotel este situat in centrul faimoasei statiuni Ayia Napa, la doar 300 de metri de plaja.
Hotelul se afla la 300 de metri de Muzeul Thalassa si la 12 km de statiunea plina de viata Protaras. Aeroportul Internaional Larnaca este situat la 58 km de proprietate.
Hotelul ofera o piscina in aer liber i camere dotate cu aer condiionat.

FACILITATI
Hotelul are design modern si ofera acces WiFi gratuit si o zona de relaxare eleganta si plina de culoare.

RESTAURANT
Restaurantul Rainbow al hotelului serveste o varietate de preparate locale si internationale la micul dejun, pranz si cina.

CAMERE
Camerele Hotelului Nicholas Color au design individual, bazat pe scheme de culori diferite. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata, prevazuta cu dus. Balcoanele ofera vedere la terenul din jurul proprietatii.
Camera dubla sau twin superioara-(24 mp)
Aceasta camera este dotata cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata, prevazuta cu dus. O cutie de valori si un minibar sunt disponibile la un cost suplimentar.

Camerele de acest tip sunt adecvate pentru oaspetii cu mobilitate redusa. Unele camere au facilitati speciale pentru oaspetii cu mobilitate redusa. Va rugam sa retineti ca, in cazul adaugarii a 2 paturi suplimentare (extensibile sau nu), spatiul disponibil in camera va fi mult redus.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.