Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

River Rock Hotel


Descriere

LOCALIZARE: La 700 metri de plaja nisipoasa, la 12 km de orasul Protaras, 46 km de Larnaca, zona de baruri si restaurante este la doar 150 metri de hotel iar supermarketul se afla al aproximativ 500 metri.


FACILITATI HOTEL: Complet renovat in 2015 hotelul se afla in linia 2 fata de plaja, dispune de 4 etaje si 100 de camere in total. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore, lobby bar, lift, aer conditionat, seif, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara moderna si piscina pentru copii, seloznguri si umbrele la piscina.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble/ twin pot avea vedere la gradina sau la piscina ( capacitate maxima 3 persoane) si sunt moderne, elegante , echipate cu : pat dublu sau 2 paturi twin, balcon, conexiune internet wireless gratuita, baue cu dus , TV LCD prin satelit, telefon, seif, mini bar, posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera, uscator de par, incalzire centralizata/ aer conditionat.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.