Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Seasons Hotel by Tasia Maris


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Seasons Hotel by Tasia Maris Adults Only este la doar aprox. 200 m de cele mai apropiate baruri si restaurante. Cea mai apropiata plaja, o plaja cu nisip se afla la cca. 400 m distanta. Orasul Paralimni este la aprox. 8 km (Larnaca cca. 50 km, Nicosia cca. 85 km). Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: Ayia Napa Harbour (cca. 500 m), Thalassa Museum (cca. 700 m), Ayia Napa Monastery (cca. 700 m), Paliatso Amusement Park (cca. 100 m) si Cape Greco (cca. 8 km).


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 5 etaje si peste 106 camere. Acesta ofera oaspetilor sai receptie (check-in de la 14:00, check out pana la 12:00), lobby, lift, aer conditionat si parcare (gratuita), accesul la internet WiFi este disponibil gratuit , 2 piscine cu apa dulce cu sezlonguri si umbrele de soare. La barul de la piscina sunt disponibile bauturi racoritoare (deschis intre orele 10:00 - 00:00).


FACILITATI CAMERE: Camerele deluxe: dotate cu pat dublu sau pat twin, ceainic (gratuit), balcon, acces la internet (gratuit), seif (contra cost) si TV cu ecran plat prin satelit precum si aer conditionat controlat central (din aprilie pana in noiembrie). Baie cu dus. Dimensiune: 18 m.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.