Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Views Monumental


Descriere

Situat in Lido, cea mai importanta zona turistica orasului Funchal, la 2 km de centrul orasului, hotelul Four Views Monumental este alegerea perfecta pentru o vacanta revigoranta in Insula Madeira.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: un restaurant, 2 baruri, piscina exterioara cu apa dulce, piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, centru spa (ce ofera servicii precum zen room, masaj, tratamente corporale, piscina interioara climatizata, jacuzzi, bai romane, sauna, baie turceasca), centru fitness, gimnastica, pilates, acces internet wireless, sala de jocuri (biliard, tenis de masa si darts), TV room, sala de lectura , cu calculator conectat la internet, sala de conferinte, minibar (la cerere), room service, camera pentru nefumatori, servicii babysitting (contra cost), parcare privata, servicii de spalatorie, receptie deschisa 24 h.

Descriere camera
Hotelul detine 168 de camere duble, 32 de apartamente si 62 de studiouri, toate fiind dotate cu balcon cu vedere la mare si/sau la munte, baie cu dus, uscator de par, mini frigider, televizor LCD cu programe prin cablu, acces internet wireless, aer conditionat, seif (contra cost), facilitati pentru ceai/cafea, room service.
Apartamentele si studiourile detin chicinete dotate cu frigider, cuptor, microunde, plita electrica, toaster, pahare, vesela si tacamuri


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.