Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Hard Rock Maldives se afla in Laguna Emboodhoo, la o calatorie de doar 15 minute cu barca cu motor, de aeroport. Orasul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se afla la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Male, situat la 8 km de proprietate.

FACILITATI
Hotelul are o piscina mare cu vedere la ocean, cu tobogan si boxe subacvatice si gazduieste centrul Rock Spa, sala de fitness Body Rock, Rock Shop si Hard Rock Cafe. Oaspetii beneficiaza de acces direct la The Marina CROSSROADS. Acest complex potrivit pentru familii gazduieste Clubul Roxity Kids & Teen Spirit care ofera activitati inspirate de muzica dedicate in special copiilor cu varsta intre 3 - 17 ani alaturi de toata familia.

RESTAURANT
Restaurantul deschis pe toata durata zilei de la Hard Rock Hotel Maldives ofera mic dejun tip bufet in fiecare dimineata, iar oaspetii au la dispozitie diferite optiuni de preparate culinare si bauturi, inclusiv la restaurantul Pan - Latin American.

CAMERE
Toate camerele hotelului sunt prevazute cu un pat Simmons Cool-Max, cu lenjerie din bumbac cu 300 de fire, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si jocuri interactive, Soundbar, minibar si ceai si cafea gratuite. Oaspetii se pot bucura de o sesiune de muzica in camera, utilizand gratuit chitarele Fender si ascultand discurile Crosley.
ROCK STAR VILLA-Vila Rock Star cu 1 dormitor are o andocare privata pentru barci, un majordom privat, un bar tuk-tuk, o piscina infinita, Jukebox, zona mare de zi in aer liber si o camara de servicii. Dati drumul in laguna Emboodhoo.
ROCK ROYALTY OVERWATER POOL VILLA (2-BEDROOM)-O camera de zi, o piscina infinita, serviciu de majordom dedicat Camara din Vila cu 2 dormitoare si piscina peste apa din Maldive este dotata cu facilitati speciale de bun venit.
PLATINUM OVERWATER POOL VILLA- Vila Platinum Overwater Pool include 1 pat king-size sau 2 paturi duble, o terasa privata cu piscina mica si adanca, sezlonguri si acces direct la laguna.

PLATINUM OVERWATER VILLA- Vila Platinum Overwater cu 1 pat king-size sau 2 paturi duble. Bucurati-va de privelistea de pe terasa dumneavoastra privata pe sezlonguri. Bucurati-va de viata in aer liber pe plasa lounge deasupra apei si acces direct la laguna albastru turcoaz.

GOLD BEACH POOL VILLA-Bucurati-va de ce este mai bun din ambele lumi avand propria piscina mica si adanca si acces direct la plaja. Vila Gold Beach Pool are 1 pat king-size, vedere la ocean, o canapea extensibila si o baie privata cu chiuvete duble si o cada cu pereti inalti.

GOLD BEACH VILLA-are 1 pat king-size sau 2 paturi duble, vedere la ocean, o canapea extensibila si o baie privata cu chiuvete duble si acces direct la plaja.

SILVER FAMILY SUITE (DUPLEX)-Suita Silver Family Duplex ofera spatiul perfect pentru grupul dvs. de patru, cinci sau sase. Un dormitor matrimonial cu un pat king-size si o canapea extensibila la parter este conectat in mod deschis la etajul superior printr-o scara unde se afla un pat supraetajat.

SILVER BEACH STUDIO-Dispunand de o terasa privata cu acces direct la plaja, Silver Beach Studio de la Hard Rock Hotel Maldives include 1 pat king-size sau 2 paturi duble, sezlonguri, vedere la ocean, dusuri interioare si exterioare si facilitati distinctive perfecte pentru escapada pe insula.

SILVER SKY STUDIO-Simplu, sofisticat si elegant, studioul nostru Silver Sky are un pat king-size, un balcon privat si dusuri cu cascada. Bucurati-va de privelistea neobstructionata la ocean, deasupra solului, la hotelul nostru de 5 stele din Maldive.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie