Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa


Descriere

Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa este situat în mijlocul apelor liniștite și albastre ale atolului North Malé Atoll și oferă cazare pe plajă. Ușor accesibil prin intermediul unui transfer premium cu barca rapidă de 20 de minute de la Aeroportul Internațional Velana, acesta oferă diverse facilități, precum restaurante, o piscină în aer liber și un bar. Acest complex de 5 stele oferă o zonă de plajă privată și un club pentru copii. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o recepție deschisă nonstop, room service și schimb valutar.

Localizare

Muzeul Național se află la 18 km de stațiune, iar Parcul Sultan se află la 18 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de restaurante, o piscină în aer liber și un bar. Acest complex de 5 stele oferă o zonă de plajă privată și un club pentru copii. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o recepție deschisă nonstop, room service și schimb valutar.Hilton Maldives Amingiri oferă un mic dejun continental sau tip bufet.

Unitatea de cazare de 5 stele are o saună și un loc de joacă pentru copii. Oaspeții de la Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa vor putea să se bucure de activități în stațiune și în împrejurimi, cum ar fi snorkelling.

Facilitati Camere

În cadrul complexului, camerele sunt dotate cu aer condiționat, birou, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat, prosoape și o terasă cu vedere la piscină. Fiecare cameră este dotată cu un seif, iar toate camerele oferă, de asemenea, vedere la mare. Toate camerele vor pune la dispoziția oaspeților un dulap și un ceainic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.