Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat in sud-estul Atolului Lhaviyani, Innahura Island Resort este un hotel de 3* unde te poti bucura de relaxare si noi aventuri. Transferul se face cu hidroavionul de la Aeroportul International Velana in circa 40 de minute.
Ca vorbim de luna de miere, o intalnire de families au pur si simplu doar relaxare, complexul are la dispozitie 78 de bungalouri confortabile si spatioase, dispuse pe plaja cu nisip fin, inconjurate de palmieri.
Tipuri de camere: suprafata de 79mp, maxim 2 dulti in camera, se poate adaugat pat suplimentar
Sunrise Beach Bungalow
Adjoining Beach Bungalow - camera interconectate, speciale pentru familii
Sunset Beach Bungalow
Facilitati camere: pat dublu, baie cu cada/dus, produse cosmetice, aer conditional, minibar, aparat de ceai/cafea, seif, TV, terasa privata, Wi-Fi gratuit
Facilitate hotel: piscina pentru adulti, piscina pentru copii, excursii, pescuit, centrul SPA Duniye (masaj, tratamente faciale si corporale), sporturi acvatice, scuba diving, snorkelling, sala de fitness, teren de fotbal si tenis, volei pe plaja, badminton si inchirieri de biciclete, tenis de masa, billiard, darts, magazin de suveniruri, asistenta medicala
Restaurant:
Dhoni Restaurant - stil buffet, bucatarie internationala, regionala si locala
Sand Bar - barul principal, serveste bauturi all inclusive si o selectie bogata de bauturi suplimentare
Olhu Bar - snack-uri si racoritoare


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie