Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OBLU SELECT Lobigili

de la
3248 
Tarif / persoana
* perioada 07.09.2024 - 14.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

OBLU SELECT Lobigili - Premium All-Inclusive oferă cazare doar pentru adulți cu un restaurant, un bar și o grădină. Printre facilitățile de la această proprietate se numără un spațiu de depozitare a bagajelor și un serviciu de transfer gratuit, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Complexul oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Localizare

Velana Airport Ferry este la 13 km de OBLU SELECT Lobigili.

Facilitati Hotel

Resortul dispune de un restaurant, un bar și o grădină. Printre facilitățile de la această proprietate se numără un spațiu de depozitare a bagajelor și un serviciu de transfer gratuit, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Complexul oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Facilitati Camere

Toate camerele de la complex sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif și baie privată cu bideu, halate de baie și papuci. Toate camerele sunt dotate cu un fierbător de apă, în timp ce anumite camere oferă și un patio, iar altele au și vedere la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.