Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oblu Select at Sangeli


Descriere

Descriere hotel: OBLU SELECT AT SANGELI este un resort de 4 stele Deluxe, fiind recent inaugurat. Se afla sub managementul Atmosphere Hotels & Resorts si este situat in Atolul Male de Nord. Complexul are numeroase vile si apartamente cu design contemporan, o selectie de restaurante unice iar serviciile sunt de calitate superioara.


Localizare: Este situat in nord-vestul atolului Male Nord, la o distanta de 50 minute fata de Aeroportul International Valena. Transferul se realizeaza cu barca rapida (speedboat).


Facilitati hotel: Acces direct la plaja, acces gratuit Wi-Fi, piscina pentru copii, piscina pentru adulti, prosoape si sezlong la plaja, club pentru copii (contra cost), centru SPA, sauna umeda, sala fitness, receptie deschisa non-stop, teren mini golf, centru sporturi nautice (contra cost), aer conditionat, 3 restaurante ( The Spice, Simply Veg, Just Grill).

Programul All Inclusive (Serinity Plan) include:
- Servirea meselor principale (mic dejun, pranz si cina) la The Courtyard restaurantul principal care imbina perfect preparatele unice cu sesiuni de gatit si seri tematice;
- Pe durata sejurului, fiecare turist se va bucura de o experienta fine dining a la carte intr-unul dintre restaurantele Simply Veg si Just Grill (necesita rezervare).
- Copiii sub 16 ani pot servi doar cina la aceste restaurante, pe durata zilei este o zona exclusiv dedicata adultilor.
Consum nelimitat de bauturi alocoolice si non-alcoolice ce apartin brandurilor internatinale, acestea sunt disponibile la The Courtyard, Simply Veg, Just Grill, The Sangs, One Banyan Bar.
- 1 seara cu muzica live (1 data pe saptamana).
- 1 expeditie de pescuit la asfintit (daca vremea permite) si 1 excursie gratuita la alegere pe sejur.
- 1 multime de activitati zilnice pentru copii si tineri.
- Acces nelimitat la sala de fitness si centrul de recreere, aici se organizeaza diverse sesiuni saptamanale de gimnastica pentru grupuri.
- Fiecare persoana are acces gratuit la echipamentul pentru snorkeling, paddle, kayak.

Facilitati camere: Resortul dispune de numeroase tipuri de camere/vile, toate fiind dotate cu TV, uscator de par, halat si papuci de baie, articole pentru uz personal, seif, aer conditionat, DVD player, ventilator, baie privata cu cada sau cabina de dus.

Transfer: Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 50 minute.


Limita de bagaj: Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru bagajul de mana.

Site oficial: https://oblu-sangeli.com/#section-island


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.