Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.6 Booking.com Boutique Hotel H10 Punta Negra se află în zona liniștita Costa d'en Blanes, cu acces direct la 2 golfuri frumoase. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa. Spa & Wellness
Hotelul are centru spa mic, cu piscină interioară, jeturi de apă, cadă cu hidromasaj și o selecție de masaje. Oaspeții se pot relaxa la centrul de înfrumusețare Despacio cu saună și baie de aburi.

Drinks & Food
În lunile de vară, micul dejun este servit pe terasa principală de la Punta Negra. Hotelul pune la dispoziție restaurant cu vedere frumoasă, lounge bar și cocktail bar în timpul verii.

Localizare
Boutique Hotel H10 Punta Negra se află în zona liniștita Costa d'en Blanes, cu acces direct la 2 golfuri frumoase. Portul Portals, cu o zonă comercială și multe activități de agrement și divertisment, este la doar 2 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.