Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JS ALCUDI MAR HOTEL


Descriere

Js Alcudi-Mar se află la mai puţin de 100 de metri de plaja Playa de Muro şi pune la dispoziţie camere cu aer condiţionat şi balcon. Oferă o piscină în aer liber, un centru spa și WiFi gratuit. Fabulos 8.6 Booking.com Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Hotelul este la mai puțin de 1 km de centrul orașului Playa de Muro și la 12 km de parcul S'Albufera. Oraşul şi portul Alcúdia sunt la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Centrul spa al hotelului Alcudi-Mar are băi turceşti, o cadă cu hidromasaj şi o saună. Oferta de tratamente include masaje şi hidroterapie.

La restaurantul tip bufet al hotelului Js, oaspeţii pot savura mâncăruri din bucătăria internaţională. Proprietatea are şi un café-bar, situat pe terasa de lângă piscină. Oferă o piscină în aer liber, un centru spa și WiFi gratuit.

Facilitati Camere

Unităţile de cazare ale hotelului Js Alcudi-Mar sunt decorate simplu şi au aer condiţionat şi podea cu parchet. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit şi minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.