Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARADISO GARDEN


Descriere

Această proprietate este la 3 minute de mers pe jos de plajă. Paradiso Garden este situat într-o zonă liniștită din Playa de Palma, la 200 de metri de plajă. Hotelul oferă o piscină interioară încălzită și o piscină în aer liber cu un bar. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate, iar parcarea publică gratuită este disponibilă în apropiere. Oaspeții au acces gratuit la centrul spa. Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. Pentru rezervari in perioada 17.06.2019-15.07.2019 si cazare in perioada 01.07.2019-30.09.2019 HB=BB.

Localizare

Puntiró și terenurile de golf Son Antem sunt la 20 de minute de mers cu mașina de hotel. Centrul Palma este la 9 km de grădina Paradiso. Aeroportul Palma este la numai 5 km distanță. Există o stație de autobuz situată la doar 50 de metri de hotel, care vă poate duce la centrul orașului Palma la fiecare 10 minute și la Aeroportul Palma la fiecare 30 de minute.

Facilitati Hotel

Restaurantul oferă mic dejun tip bufet, brunch, prânz și cină à la carte.

Evenimentele de divertisment seara sunt oferite câteva nopți în timpul sezonului major. Închirierea de biciclete este disponibilă la un cost suplimentar

Facilitati Camere

Toate camerele moderne de la Paradiso sunt dotate cu aer condiționat, încălzire și au balcon privat sau terasă sau grădină. Acestea au TV prin satelit, minibar și seif. Baia privată include articole de toaletă gratuite, duș și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.