Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROC CONTINENTAL PARK


Descriere

Hotelul Roc Continental Park este situat la numai 200 de metri de plaja Playa de Muro şi oferă o piscină în aer liber și un bazin pentru copii. Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit şi balcon. Port d'Alcúdia se află la 4 km. Foarte bine 8.0 Booking.com Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.Localizare
Aeroportul din Palma de Mallorca se află la aproximativ 50 de minute cu mașina, iar rezervația naturală S'Albufera este la 5 minute cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Conexiunea WiFi este gratuită la recepție, restaurant, bar și în alte zone comune. Roc Continental Park oferă o piscină pentru adulți, un bazin pentru copii și un solar mare, cu mai multe șezlonguri. De asemenea, sunt disponibile un teren de tenis și o sală de jocuri, unde există mese de biliard și facilităţi de tenis de masă.

Hotelul oferă programe de divertisment live, pentru copii și adulți. Acesta are şi o zonă de joacă pentru copii, cu podea moale.
Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant şi un bar lângă piscină. Recepţia este deschisă nonstop. În zonele publice, accesul WiFi este disponibil la un cost suplimentar.