Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL HOUSE THE STUDIO


Descriere

Sol House The Studio - Calviá Beach se află la 50 de metri de plaja Calvià din Magalluf și oferă o terasă cu paturi balineze și 2 piscine în aer liber. Vara, hotelul organizează evenimente, precum spectacole de muzică live, petreceri la piscină și programe muzicale cu DJ la apusul soarelui. Toți oaspeții beneficiază de oferta specială Fun Pass, care asigură acces la parcurile tematice Katmandu sau Golf Fantasia. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. Foarte bine 8.3 Booking.com

Localizare

Centrul orașului Palma de Mallorca se află la 18 km, iar la numai 50 m de hotel există o stație de autobuz. Aeroportul din Palma de Mallorca este situat la 26 km.

Facilitati Hotel

Camerele au aer condiționat, un decor modern, TV cu ecran plat și balcon mobilat. Oaspeții au acces la o aplicație cu informații despre evenimente, liste de melodii și un serviciu nonstop de socializare pentru clienți. Proprietatea pune la dispoziţie și o sală de sport deschisă nonstop, care oferă activități de fitness cu un antrenor personal.

Facilitati camere

Vara, hotelul organizează evenimente, precum spectacole de muzică live, petreceri la piscină și programe muzicale cu DJ la apusul soarelui. Toți oaspeții beneficiază de oferta specială Fun Pass, care asigură acces la parcurile tematice Katmandu sau Golf Fantasia. Casa Sol The Studio are un restaurant tip bufet deschis pentru micul dejun și cină, oferind mâncăruri internaționale și regionale. În lounge bar şi la barul de la piscină sunt disponibile gustări și băuturi. În barul Play oaspeții pot comanda micul dejun pe tot parcursul zilei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.