Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSEIDON HOTEL MARMARIS


Descriere

Localizare:
Poseidon Hotel Marmaris este localizat in Marmaris Bay la 3 km de centrul orasului si la 90 km de la aeroportul Dalaman.
Facilitati:
-4 piscine
- concept honeymoon
Restaurante:
-main restaurant
-a la carte restaurant
-night restaurant
-doua baruri
Tipuri de camere:
Toate cele 300 de camere sunt destinate oaspetilor cu varsta de peste 16 ani. Acestea dispunde urmatoarele facilitati: uscator de par, aer conditionat, telefon, tv prin satelit, mini bar, balcon, seif, wifi.
-Corner Suite 22m2: acest tip de camera dispune de un pat French, iar capacitatea maxima este de doi adulti
-Direct Sea View 19m2: cu vedere panoramica a Marii Egee acest tip de camera dispune de un pat king size sau doua twin, iar capacitatea maxima este de doi adulti.
-Sea View Room 17m2: cu vedere spre mare, piscina si restaurant acest tip de camera dispune de un pat king size, sau doua paturi twin. Capacitatea maxima este de trei adulti.
-Side Sea View Room 18m2: cu vedere laterala spre mare acest tip de camera dispune de un pat king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima este de doi adulti.
-Double Room Land View 16m2: cu vedere spre gradina acest tip de camera dispune de un pat king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima este de doi adulti.
-Economic Rooms 16m2: aceste tipuri de camere sunt situate la etajul 6 al hotelului si dispun de doua paturi king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima de doi adulti
-Single Room 12m2: toate camerele single sunt situate la primul etaj si dispun de un pat 120x90. Capacitatea maxima este de un adult. *acestea nu au balcon.
-Disabled Rooms 18m2: destinate persoanelor cu dizabilitati acest tip de camera dispune de doua paturi twin. Capacitatea maxima de doi adulti
-Standard Rooms: acest tip de camera dispun de un pat French sau doua paturi single.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.