Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Situat in inima orasului Marrakesh, acest hotel este la doar 10 minute de mers cu masina de faimoasa piata Jaam El Fenaa.
Diwane Hotel & Spa Marrakech este la 15 minute de mers cu masina de Aeroportul Marrakech-Menara si ofera parcare privata gratuita.

FACILITATI
Dupa o zi petrecuta vizitand Medina din apropiere, oaspetii se pot relaxa in hamam, se pot bucura de tratamente de masaj sau se pot relaxa la soare pe sezlongurile de la piscina.
Piscina si wellness:sauna, sala de fitness, piscina, solar, spa si centru de wellness, masaj, baie turceasca/baie de aburi, piscina in aer liber, piscina in aer liber (deschisa tot anul), Piscina, sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele de plaja, fitness
Transport:transfer de la si/sau la aeroport, serviciu de transfer, inchirieri auto, serviciu de transfer (cost suplimentar), transfer aeroport (cost suplimentar), parcare acoperita, transfer de la aeroport, transfer la aeroport
Servicii de receptie:receptie deschisa non-stop, parcare cu valet, schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje.

RESTAURANT
Restaurantul Diwane serveste preparate marocane si internationale.

CAMERE
Camerele de la Hotelul Diwane sunt decorate in nuante calde de culori autentice. Camerele spatioase sunt dotate cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat si baie privata.
Camera standard-(27 mp)-Camerele decorate in tonuri calde au TV cu ecran plat si baie privata.
Suita Junior-(40 mp)-Aceasta suita are minibar, TV prin satelit si aer conditionat.
Camera superioara-(27 mp)-Aceasta camera dubla/twin are podea cu gresie/marmura si aer conditionat.
Camera deluxe-(30 mp)-Aceasta camera twin/dubla are TV prin satelit, fierbator electric si balcon.
Camera tripla

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie