Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
971  969 
Tarif / persoana
* perioada 27.11.2024 - 04.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Grand Mogador Menara de 5 stele, inspirat direct de arhitectura traditionala marocana, ofera oaspetilor tot confortul modern si o gama larga de servicii.

Localizare: Hotelul Grand Mogador Menara se bucura de o locatie ideala pe prestigiosul bulevard Mohammed VI, in centrul istoric al orasului Marrakech si la 5m de Aeroportul Marrakech-Menara.

Dotari camere: Hotelul Grand Mogador Menara detine 244 de camere si suite, elegante si spatioase. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, TV satelit, telefon, baie cu dus/cada, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Grand Mogador Menara pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, lift, parcare, camera pentru bagaje, seif, schimb valutar, serviciu de spalatorie, asistenta medicala (la cerere), zona vizionare TV, magazin de suveniruri, 2 piscine, una in aer liber si alta acoperita, 3 restaurante, un bar, o cafenea, room service 24 de ore, centru Spa, sala fitness, sala de conferinte.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.mogadorhotels.com/our-hotels-and-resorts/grand-mogador-menara

Nota informativa: Hotelul Grand Mogador Menara nu serveste bauturi alcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie