Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
So Sofitel este amplasat pe coasta sudica din Mauritius. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam se afla la 30 km distanta de hotel.
Facilitati:
Hotelul dispune de piscina, parcare,wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), entertainment nights, activitati sportive: ciclism, sporturi nautice, calarie, drumetii, tenis de masa, golf, tenis de camp), servicii de curatatorie, babysitting, schimb valutar, camera de bagaje, rent a car, organizari evenimente
Restaurant:
-Le Flamboyant de tip bufet serveste preparate culinare cu specific international
-La Plagede tip a la carte serveste in principal preparate culinare cu specific local si pescaresc
-Takamaka Riverside
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de pat king size (optional canapea extensibila), fierbator, mini bar, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, WI-FI, aer conditionat si seif

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie