Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIANI SEA RESORT


Descriere

Resortul Diani Sea este amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb de pe coasta de sud a Kenyei, plaja Diani. Complexul este amplasat in mijlocul unei paduri luxuriante de palmieri, cocotieri si flori exotice, oferind astfel turistilor paradisul tropical suprem. Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare

Hotelul Diani Sea Resort este localizat pe plaja,  la 35 km sud de orasul Mombasa si 30 km de aeroportul international Moi.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 170 de camere, receptie 24 ore, piscina, sezlonguri la plaja si piscina, restaurant, bar la plaja, wifi in toate zonele publice, biliard, mini golf, darts, volei pe plaja, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi nautice.

Facilitati camere

Toate camerele sunt decorate cu mobilier din lemn local, in stil african si sunt dotate cu plase de tantari, aer conditionat, seif, TV satelit, mini-bar, facilitati pentru preparare ceai, baie cu dus si uscator de par, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.