Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa


Descriere

Neptune Palm Beach Resort&Spa este situat pe plaja Diani de pe Coasta de Sud și oferă o piscină cu apă dulce in aer liber. Mombasa este la 40 km.

Camerele sunt situate in căsuțe tradiționale și oferă balcon cu vedere la grădină, mobilier de exterior și aer condiționat. Baia este dotată cu duș.

Un mic dejun tip bufet, pranzul și cina sunt servite la restaurantul Mnazi, care oferă preparate din bucătăria locală. Alternativ, oaspeții pot comanda băuturi răcoritoare la lounge barul de la piscină, Mawimbi Deck. Complexul are, de asemenea, alte 2 baruri.

Neptune Palm Beach Resort are un centru spa și echipă de animație. Oaspeții beneficiază de acces direct la facilitățile complexului din imprejurimi, care includ un centru pentru sporturi acvatice, volei pe plajă, gimnastică in apă, teren de golf sau tenis.

Complexul este la 45 km de Aeroportul Internațional Moi din Mombasa. Aeroportul Ukunda Airstrip este la 8 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie