Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Petasos Beach (recomandat 4*+)


Descriere

Descriere: Petasos Beach este un hotel luxos care se adreseaza in mod deosebit celor care doresc o vacanta caracterizata de liniste si relaxare.

Localizare: Petasos Beach este localizat la 30 m de plaja Platys Gialos si statia de autobuz, 150 m de plaja Psarou si 3.5 km de orasul Mykonos. Pe plaja Platys Gialos este o statie de taxiuri pe apa ce fac legatura cu plajele Paranga, Paradise, Super Paradise, Agrari si Elia.

Dotari camere: Camerele sunt decorate in culori vesele si sunt dotate cu aer conditionat, frigider, uscator de par, televizor, acces internet Wi-Fi.

Facilitati hotel: Petasos Beach pune la dispozitia oaspetilor sai 2 restaurante, 4 baruri, piscina, sauna, sala de fitness, spa & centru wellness, masaj, cada cu hidromasaj, baie turceasca, internet wireless, parcare privata

Facilitati copii: servicii de baby sitting

Alte servicii si facilitati: room service, sali de conferinta, centru de afaceri, spalatorie, salon de frumusete, schimb valutar, inchirieri auto, birou de turism

Plaja: de nisp, la 30 m de hotel

Clasificarea oficiala: 4* dar agentia noastra il recomanda ca 4*superior

Web site: www.petasos.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie