Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA (adults only)

   Punta Cana, Republica Dominicana


Descriere

Descriere: Resortul exclusivist cu dotari moderne aflat intr-o locatie privilegiata este special conceput doar pentru adulti.

Localizare: Hotelul este situat in cadrul frumosului complex turistic Punta Cana Be Live Collection, cu fata spre Laguna BAAvaro, la doar 15 minute de Aeroportul International Punta Cana, pe malul marii, de unde se poate ajunge usor la principalele centre comerciale, cluburi de noapte si zone de terenuri de golf.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: balcon sau terasa, baie cu uscator de par, aer conditionat, TV, minibar, fier si masa de calcat, seif, halat si papuci de baie.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant bufet, mai multe restaurante a la carte, 4 baruri, discoteca, piscine exterioare cu sezlonguri si umbrelute, sezlonguri si umbrelute la plaja, fotbal pe plaja, tenis, tenis de masa, sala fitness, snorkeling, caiac, centru Spa, cazino, sala de conferinte. Turistii cazati in hotelul adults only au acces la facilitatile Be Live Collection Punta Cana, respectiv la piscine, restaurante si baruri.

Web: www.belivehotels.com/en/hotels-punta-cana/be-live-collection-punta-cana-adults-only/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.