Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Selection Hacienda Dominicus


Descriere

IBEROSTAR SELECTION HACIENDA DOMINICUS - ALL INCLUSIVE LA ROMANA
Hotelul Iberostar Selection Hacienda Dominicus ofera cazare all inclusive de 5 stele in Bayahibe, un sat pitoresc de pe coasta de sud-est a Republicii Dominicane. Bayahibe este un sat fermecator de pescari, care are totul: plaje spectaculoase, imprejurimi naturale superbe si funduri marine, pline de viata marina. Iberostar Selection Hacienda Dominicus este locatia perfecta pe malul marii pentru a va rasfata intr-o vacanta confortabila si luxoasa in Caraibe. La Hacienda Dominicus, puteti lua totul chiar de pe malul marii ... sau de la farul iconic, al carui farmec unic va face ca fotografiile dvs. sa arate ca niste carti postale. Acest hotel de 5 stele cu arhitectura coloniala si gradini uimitoare vine cu distractie pentru intreaga familie: o piscina de jocuri, activitati pentru copii oferite prin programul Star Camp, scufundari in recif de corali, servicii la SPA Sensations si o serie de optiuni de luat masa care sunt sigur ca va va face pe plac tuturor, inclusiv 4 restaurante de specialitate.
Iberostar Selection Hacienda Dominicus este situat pe malul marii in Bayahibe, la 500 m de plaja Dominicus si la 2,3 km de Isla Saona.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International La Romana, situat la 15 km de Iberostar Selection Hacienda.


Facilitati camere:
Hotelul Iberostar Selection Hacienda Dominicus All Inclusive ofera 504 de camere cu aer conditionat, minibaruri si console de jocuri video. Camerele se deschid spre balcoane. Televizoarele cu plasma au canale prin satelit si filme cu plata. Baile includ combinatii de dus / cada, articole de toaleta gratuite si uscatoare de par.
DUBLA DELUXE CU VEDERE LA GRADINA
Alegand Double Deluxe la Iberostar Selection Hacienda Dominicus Hotel, veti sta intr-una dintre cele mai exclusive camere ale hotelului. Aceste camere sunt situate in zona complexului cel mai apropiat de mare si piscina. Camerele Deluxe au, de asemenea, propriul lor concierge pentru a va satisface toate nevoile pe tot parcursul sejurului.
DUBLA CU BALCON
In camera dubla a hotelului Iberostar Selection Hacienda Dominicus, veti avea toate facilitatile de care aveti nevoie pentru o vacanta all-inclusive in Republica Dominicana. Puteti savura o bautura rece din minibar in timp ce va relaxati pe balconul privat si utilizati Wi-Fi gratuit pentru a impartasi prietenilor fotografiile preferate de vacanta. Dupa ce va simtiti reincarcat, incercati marea varietate de restaurante la fata locului, participati la una dintre numeroasele activitati pentru copii si adulti si scufundati degetele de la picioare in nisipul fin din Caraibe.
DUBLA CU BALCON SI VEDERE LA GRADINA
In una dintre camerele cu vedere la gradina de la Iberostar Selection Hacienda Dominicus Hotel, va puteti relaxa in timp ce priviti verdeata luxurianta Bayahibe de pe propriul balcon privat. Puteti ramane conectat prin Wi-Fi gratuit sau va puteti delecta cu bautura preferata de la minibar. Odata reincarcat, iesiti afara pentru a descoperi Marea Caraibelor, o mare varietate de restaurante si o lista nesfarsita de activitati pentru copii si adulti.
DUBLA SUPERIOR LANGA PLAJA
Camera dubla superioara a hotelului Iberostar Selection Hacienda Dominicus este situata in cea mai ravnita zona a hotelului, oferindu-va un refugiu la doar cativa pasi de apele din Caraibe. De asemenea, va puteti petrece timpul imbibandu-va in piscinele de hidroterapie SPA Sensations, unde va veti bucura de acces gratuit. De asemenea, veti putea profita de check-in privat, de prosoape de plaja in camera dvs. si de multe alte facilitati care vor face din vacanta dvs. in Republica Dominicana o experienta de neuitat.
JUNIOR SUITE DELUXE CU BALCON SAU TERASA
Profitati de spatiile noi si vaste din Junior Suite Deluxe la Hotelul Iberostar Selection Hacienda Dominicus, cu un dormitor si o camera de zi si confortul care vine de la a fi intr-o zona renovata in cea mai apropiata parte a complexului de ocean. De asemenea, vin cu propriul serviciu de concierge, unde personalul nostru va raspunde tuturor nevoilor dvs. pe tot parcursul sejurului.


Facilitati hotel:
Restaurante si baruri
O multitudine de optiuni gastronomice oferite la hotelul all-inclusive de 5 stele IBEROSTAR Hacienda Dominicus le permite oaspetilor sa aleaga dintre preferintele reconfortante sau poate sa incerce ceva exotic. De la mancaruri de friptura apasatoare pana la aromele delicate ale Asiei pana la retetele locale dominicane, toate mancarurile din bufetele noastre si restaurantele a la carte sunt pregatite cu experienta si prezentate atragator. Sapte baruri si snack-baruri primitoare ofera tarife mai usoare si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei, in timp ce room service-ul este gata sa va serveasca chiar in confortul propriei camere.
Centru SPA
Aliveness va ofera o oportunitate unica de a va reconecta corpul si spiritul si de a intra in contact cu natura, cu care avem cu totii o relatie instinctiva. Va invitam sa va ascultati corpul, sa il rasfatati cu un tratament relaxant sau cu o sesiune spa, sa-l angajati cu miscare si sa-l hraniti cu alimente sanatoase.
SPA Sensations: un masaj la apusul soarelui langa mare, un masaj cu patru maini si un masaj cu pietre calde si reci sunt doar cateva dintre cele peste 30 de tratamente diferite din care puteti alege la SPA Sensations. Situat langa mare, centrul spa este echipat cu un circuit complet de apa in aer liber, care include o piscina cu elemente de cascada, cada cu hidromasaj, cada spa, dus cu jet multiplu, fantana de gheata, sauna, baie de aburi, baie turceasca si multe altele.
Loc de joaca pentru copii
Star Camp: datorita programului de activitate Star Camp, copiii dvs. nu numai ca se vor bucura de fiecare zi din vacanta, ci vor invata ceva nou cu noii lor prieteni si cu supraveghetorii nostri. Mini sageti, minigolf, pictura, mini-bingo, mini-discoteca ... Copiii pot participa la programe organizate pe grupe de varsta, Monkey aducand copiii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani in jungla, Delfin transportand copiii de la 8 la 12 ani intr-un subacvatic lumea distractiei si adolescentii Eagle, intre 13 si 17 ani. Cei mai tineri oaspeti de la Iberostar Selection Hacienda Dominicus se pot juca in piscina pentru copii si pot alege dintr-un meniu pentru copii la restaurantul tip bufet. De asemenea, este disponibil un serviciu de babysitting.
Centrul de scufundari
Centrul de scufundari al hotelului Iberostar Selection Hacienda Dominicus, Dressel Divers, ofera oaspetilor sansa de a urma un curs PADI. De asemenea, centrul poate aranja excursii de scufundari la epava Saint George, recifele din Insula Saona si Parcul National Insula Catalina. De asemenea, organizeaza scufundari nocturne.
Activitati si spectacole
Profitati la maximum de muzica live in fiecare seara, cursuri de limba spaniola, activitati desfasurate pe tot parcursul zilei conduse de echipa noastra de divertisment Star Friends, sezlonguri pregatite pe plaja Bayahibe, 3 piscine diferite la fata locului, discoteca ... la Iberostar Hacienda Dominicus , aveti alegeri nelimitate atunci cand vine vorba de a va bucura de fiecare minut din vacanta dvs. in Caraibe.
Sporturi si facilitati
Doriti sa va mentineti rutina de antrenament in timpul vacantei? Vizitati centrul de fitness (trebuie sa aiba cel putin 16 ani). De asemenea, puteti juca tenis, volei pe plaja, fotbal, baschet si multe altele la mai multe facilitati sportive din incinta. Sunteti gata sa plecati? Hotelul este situat langa un teren de golf superb, unde va puteti practica leaganul. Si daca preferati marea, Playa Dominicus este ideala pentru caiac, windsurfing sau catamaraning, precum si snorkeling si scufundari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie