Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROPICAL DELUXE PRINCESS

   Punta Cana, Republica Dominicana


Descriere

Descriere
Parte a lantului hotelier PRINCESS, resortul Tropical Deluxe Princess ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive, fiind ideal atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii multumita camerelor spatioase si complet echipate.

Localizare
Inconjurata de o padure de palmieri, proprietatea este localizata pe malul marii, la aproximativ 24 km nord/ nord-vest de Aeroportul International Punta Cana (PUJ).

Plaja
Resortul Tropical Deluxe Princess se afla chiar la malul marii, pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Playa Bavaro provincia Altagracia), conform statisticilor National Geographic si Tripadvisor, faimoasa pentru apele cristaline ale Marii Caraibelor si nisipul alb extra fin de calitate superioara.

Dotari camere
Hotelul Tropical Deluxe Princess pune la dispozitia oaspetilor 164 suite superioare si 146 suite family (cu dormitor matrimonial si un al doilea dormitor conectat), complet mobilate si echipate pentru ca oaspetii sa se bucure de o sedere placuta.

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, TV LCD cu receptie satelit, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Parte a lantului hotelier PRINCESS, resortul Tropical Deluxe Princess ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive, fiind ideal atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii multumita camerelor spatioase si complet echipate.

Tropical Deluxe Princess isi invita oaspetii intr-o adevarata calatorie culinara presarata cu servicii all inclusive si experiente gastronomice unice. Resortul se mandreste cu patru restaurante, trei baruri si un snack bar pe plaja, unde oaspetii se pot delecta cu preparate culinare cu specific local si international, dupa care pot sorbi alene un cocktail tropical, admirand privelistea superba a Marii Caraibelor.

Printre facilitatile disponibile in cadrul resortului Tropical Deluxe Princess se numara o gama larga de activitati sportive si recreative, precum un teren de tenis, o sala de fitness, un teren de minigolf, tenis de masa, cursuri de dans, clase de aerobic, un centru SPA si Wellness, un salon de infrumusetare, centru medical, sporturi acvatice (aqua gym, water basketball, water polo, catamaran, kayak, windsurfing, snorkeling, scuba-diving).

La cerere, personalul resortului Caribe Deluxe Princess poate organiza mese festive, conferinte si diverse evenimente.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.princess-hotels.com/en/punta-cana/tropical-deluxe-princess

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.