Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zoetry Agua Punta Cana

de la
4404  4399 
Tarif / persoana
* perioada 21.12.2024 - 28.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Zoetry Agua Punta Cana

LOCALIZARE
Zoetry Agua Punta Cana se afla pe plaja Macao din Republica Dominicana. Aeroportul International Punta Cana este cel mai apropiat aeroport. Acesta este la doar 46 min. de mers cu masina fata de resort.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Piscina exterioara
Salon de infrumusetare
Sala de fitness
Centru SPA: tratamente corporale, masaj, sauna, pachete pentru cupluri


RESTAURANT
Exista o serie de restaurante/ baruri in resort. Acestea sunt:
RESTAURANT: Piraguo, Olena, Indigo, Amaya
BAR: Coco Cafe, Indigo Bar, Canoa Lobby Bar, Caicu Bar
In cadrul acestora se servesc 3 mese principale si gustari pe timpul zilei. Bauturile au meniu international/ traditional.
Servicii room-service 24/24


CAMERE
Tipuri de camera:
VILLA CANEY GARDEN VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Vila are dormitor cu pat King-size/ Queen-size, terasa, loc de luat masa in gradina, zona pentru sezlong si piscina privata.
VILLA DOMINICANO GARDEN VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Vila are dormitor cu pat King-size/ Queen-size, terasa, zona pentru sezlong si piscina privata.
VILLA CARIBE GARDEN VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Vila are dormitor cu pat King-size/ Queen-size, living, terasa, acces gradina.
PENTHOUSE SUITE OCEAN VIEW - cu vedere la ocean. Penthouse-ul are lift privat, terasa cu fantana, dormitor cu pat King-size, loc de luat masa afara/ in camera. Baia este dubla si are dus ,, rain shower.
JUNIOR SUITE DELUXE OCEAN FRONT - cu vedere la ocean. Apartamentul are terasa cu fantana si acces la piscina, dormitor cu pat King-size. Baia este dubla.
ROMANTIC JUNIOR SUITE AGUA SWIM UP - cu vedere la gradina tropicala. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, terasa, acces la piscina. Baia este dotata cu dus si cada.
JUNIOR SUITE AGUA SWIM UP - cu vedere la piscina si gradina tropicala. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, acces la piscina. Baia este dotata cu dus si cada.
ROMANTIC JUNIOR SUITE POOL VIEW - cu vedere la piscina. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, terasa si acces la piscina. Baia este dotata cu dus ,, rain shower.
JUNIOR SUITE POOL VIEW - cu vedere la piscina. Apartamentul are dormitor cu pat Queen -size, terasa, piscina privata. Baia este dotata cu dus ,, rain shower.
JUNIOR SUITE GARDEN VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Apartamentul are dormitor cu pat Queen -size, terasa/ balcon. Baia este dubla.
ROMANTIC JUNIOR SUITE GARDEN VIEW - cu vedere la gradina tropicala. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, terasa/ balcon. Baia este dubla.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, seif, mini-frigider, telefon, AC, set de calcat si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie