Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasată în Kamari (Santorini), Beach Boutique Hotel este o proprietate de 3 stele care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 16 camere. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Beach Boutique Hotel sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Beach Boutique Hotel oaspeții pot servi masa à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Beach Boutique Hotel servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Beach Boutique Hotel dispune de plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Beach Boutique Hotel se află la 7,8 km de Orașul Fira și la 3 km de Aeroportul Internațional Santorini. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Beach Boutique Hotel sunt: Thira Antică - 1,6 km, Portul din Santorini - 5,0 km, Stațiunea Oia - 19,4 km.


Restaurante:
White - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Santorini - 3 km

Puncte de interes
Thira Antică - 1,6 km
Portul din Santorini - 5, 1 km
Orașul Fira - 7,8 km
Stațiunea Oia - 19 km

Plaje în vecinătate
Plaja Neagră - 0,4 km
Plaja Kamari - 20 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Mic dejun tip bufet
Refrigerator
Șezlonguri
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Parcare pe stradă
Plajă privată
Plajă - la 20 m
Vedere la piscină
Plajă cu nisip/pietriș
Rezervări bilete atracții/ spectacole - cu plata
Sală pentru mic dejun
Restaurant
Boutique hotel

Locatie