Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean White (ex Mediterranean Royal)


Descriere

Amplasată în Kamari (Santorini), Mediterranean White este o proprietate de 4 stele care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Mediterranean White includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 65 camere. Camerele luminoase de la Mediterranean White sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Mediterranean White oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Mediterranean White propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Mediterranean White servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Mediterranean White dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Mediterranean White se află la 8 km de Orașul Fira și la 5 km de Aeroportul Santorini.

Stațiunea Kamari se află la 3,0 km de proprietate.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Orașul Oia - 20 km
Orașul Fira - 8 km
Stațiunea Kamari - 3 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Santorini - 5 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Baschet
Mic dejun tip bufet
Vedere la munte
Saună
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Curăţătorie chimică - cu plata
Plajă privată
Facilități spa
Bar la piscină
Plajă - la 300 m
Tenis de câmp
Sală pentru mic dejun
Spa/ Wellness
Snack bar