Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Senses Boutique Hotel


Descriere

Descriere: Hotelul Senses Boutique dispune de o cladire recent renovata, in inima satului pitoresc Imerovigli, situat la 300 m fata de nivelul marii, oferind astfel o panorama superba asupra Marii Egee si a calderei. Hotelul nu accepta copii cu varste sub 12 ani.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hoteul Senses Boutique este situat in centrul satului Imerovigli, la 2 km de Fira, capitala insulei si 9 km de Oia.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, minibar, TV satelit, conexiune gratuita internet WiFi, aparat de cafea, toaster, uscator de par, halate si papuci, produse cosmetice.

Facilitati hotel: Hotelul Senses Boutique dispune de receptie, gradina, piscina, sezlonguri la piscina, spalatorie (la cerere). Servicii contra cost: masaj, servicii de infrumusetare etc.

Clasificare oficiala: 4*

Website: www.santorinisenses.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie