Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regency Plaza Aqua Park and Spa Resort


Descriere

Localizare: Hotelul Regency Plaza este un hotel deluxe de 5 stele aflat in inima Penisulei Sinai. Este la o distanta de 700m de plaja cu nisip, la 10 minute de Aeroportul International Sharm si la 25 de minute fata de centrul Naama Bay.
Dotari camere: balcon sau terasa, baie proprie, uscator de par, seif, minifrigider, TV, telefon, aer conditionat, aparat de cafea sau ceai, serviciu de curatatorie.
Facilitati: restaurant de tip bufet pentru servirea meselor principale (Camello Restaurant); 3 restaurante a la carte; 7 baruri; centru wellness & spa; 5 piscine pentru adulti cu diferite tobogane; o piscina pentru copii cu tobogane; sala de conferinte; sala de gimnastica; lectii de dans; polo; volei pe plaja; masa de tenis; activitati pentru copii; masa de billiard; echipament de tenis; servicii de echitatie; scuba diving; inchirieri biciclete; internet, wi-fi; serviciu de ingrijire copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.