Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERLA TENERIFE

   Puerto De La Cruz Tenerife, Canary Islands, Spania Vezi locatia pe harta


Descriere

Situată în Puerto de la Cruz (Tenerife), această proprietate de 3 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de facilități spa pentru un sejur relaxant. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 130 camere. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Perla Tenerife sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Perla Tenerife oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. Perla Tenerife are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard. Seara, Perla Tenerife organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Perla Tenerife poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Norte, situat la o distanță de 21 km.

Cele mai apropiate atracții de Perla Tenerife sunt: Botanical Gardens - 700 m, Martianez Shopping Centre - 900 m, Parcul Taoro - 900 m.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Jacuzzi
Teren de golf - cu plata
Biliard - cu plata
TV
Telefon
Meniu bufet
Seif - cu plata
Balcon
Foehn
Wi-Fi camere - cu plata
Wi-Fi zone publice - cu plata
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Divertisment de seară
Curăţătorie chimică - cu plata
Saună - cu plata
Facilități spa
Vedere la piscină
Piscină interioară
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Tv în spațiile comune
Spa/ Wellness

Locatie