Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Sahara Beach Aquapark 3* se afla la doar 10km de centrul orasului Monastir. Este localizat la aproximativ 60 km de Aeroportul International Enfidha.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja. Piscine exterioare pentru adulti si copii. Aqua Park
Wellness: sauna, hammam, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de recreere: fotbal, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, sala de fitness, fotbal,tir cu arcul,darts, boccacia, sala de jocuri
Jocuri si activitati distractive pentru copii si adolescenti pe categorii de varste:Mini Club pentru copii cu varste intre 4 - 7ani, Maxi Club pentru copii cu varste intre 8 -12 ani, Teens Club pentru adolescenti cu varste intre 13-17 ani
RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Restaurant: El Campo (a la carte), Main Restaurant (bufet), Salambo(bufet), Telegraph Snack Bar (bufet), Pancake Snack Bar (bufet), La Brise
Baruri: Skanes, Syrte, Sahara, Moorish Cafe, Telegraph, Bar51, SHO W Bar, Asfar Lobby Bar, Pool Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, televizor, mini frigider, telefon, seif, wifi, baie cu cabina de dus sau cada.

Standard Double Room (23m2)
Standard Room Connected Rooms (46m2)
Front Sea View Suite (37m2) - uscator de par,seif, canapea extensibila, aparat pentru prepararea ceaiului
Seventh Floor Suite (41m2) - uscator de par ,seif, canapea extensibila, aparat pentru prepararea ceaiului

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie