Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA VARADERO


Descriere

Hotelul Melia Varadero este situat langa plaja, la cativa metrii Varadero Golf Club si Plaza America Convention Centre si la 8 km de centrul orasului Varadero. Spa & Wellness
Hotelul dispune de sala fitness, sala aerobic, salon de infrumusetare, masaje, piscina cu jacuzzi.

Drinks & Food
Hotelul dispune de numeroase restaurante si baruri, unde oaspetii pot servii preparate locale, internationale, gourmet, precum si o varietate de bauturi si cocktail-uri.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului pot participa la o varietate de activitati la piscina si la plaja, show-uri tematice, si seri de divertisment. De asemenea, hotelul dispune de 2 terenuri de tenis, zona de jocuri, centru pentru activitati nautice, sala de fitness.

Localizare
Hotelul Melia Varadero este situat langa plaja, la cativa metrii Varadero Golf Club si Plaza America Convention Centre si la 8 km de centrul orasului Varadero.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: receptie deschisa 24h, schimb valutar, parcare, zone pentru nefumatori, internet corner, WiFi in spatiile publice si in camere, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, servicii medicale, salon de infrumusetare, magazine, birou inchirieri masini si biciclete, centru fitness, Club House, piscina exterioara cu sectiune pentru copii.