Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVO ORIENT BEACH


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o piscină în aer liber şi o terasă la soare cu vedere neobstrucţionată la mare, Cavo Orient Beach Hotel & Suites se află în Tragaki. Proprietatea are un restaurant tip bufet cu vedere la mare şi un restaurant à la carte, o grădină şi un loc de joacă pentru copii. Există acces gratuit la internet WiFi şi o recepţie cu program nonstop.Localizare
Oraşul Zakynthos se află la 12 km de Cavo Orient Beach Hotel & Suites. Aeroportul Internaţional Zakynthos Dionysios Solomos este situat la 15,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Proprietatea are un restaurant tip bufet cu vedere la mare şi un restaurant à la carte, o grădină şi un loc de joacă pentru copii. Există acces gratuit la internet WiFi şi o recepţie cu program nonstop. Hotelul serveşte în fiecare zi un mic dejun tip bufet, iar oaspeţii pot lua masa la unul dintre cele 2 restaurante sau pot savura o băutură la bar.