Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTESSINA SUITES & SPA


Descriere

Situat în Tsilivi, la 200 de metri de plaja Planos, Contessina Suites & Spa - Adults Only oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină sezonieră în aer liber și bar. Hotelul se află în apropiere de mai multe atracții notate, la aproximativ 600 de metri de plaja Tsilivi, la 600 de metri de plaja Bouka și la mai puțin de 1 km de parcul acvatic Tsilivi. Excellent 4.5 Tripadvisor Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Plaja Tsilivi se află la 2,2 km de Contessina Suites & Spa - Adults Only, în timp ce Muzeul Bizantin este la 5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul internațional „Dionysios Solomos” din Zakynthos, la 10 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant, parcare privată gratuită, o piscină sezonieră în aer liber și un bar, grădină. Un mic dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineață la Contessina Suites & Spa.