Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMARA BEACH HOTEL


Descriere

Kamara Beach oferă unităţi de cazare în sistem self-catering chiar pe litoralul din Argassi şi pune la dispoziţie o terasă cu vedere la mare, cu piscină şi bar. Există şi o piscină pentru copii. Aer Conditionat, Seif contra cost, plata se efectueaza la hotel.Localizare
Kamara Beach Hotel se află la 5 minute de mers pe jos de restaurantele, magazinele şi barurile din Argassi. Oraşul Zakynthos şi portul său se află la 3 km, iar aeroportul insulei este la 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Pune la dispoziţie o terasă cu vedere la mare, cu piscină şi bar. Există şi o piscină pentru copii.Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele, iar lângă barul de la piscină există o sală de jocuri cu facilităţi de biliard şi de tenis de masă. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa cu o băutură la lounge-barul cu aer condiţionat şi pot urmări programe TV. În plus, se oferă o sală de joacă şi un loc de joacă pentru copii.