Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
491  489 
Tarif / persoana
* perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: la 250 de metri de plaja Kalamaki si la 100 de metri de centrul statiunii Kalamaki. Kalidonio Studios este la 5 km de orasul Zakynthos is la 3 km de Aeroportul Zakynthos.


FACILITATI: receptie 24 de ore, conexiune internet wireless in zonele publice gratuita, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, exchange, spalatorie, gradina, snack bar, lounge /lobby bar, centru wellness ( se folosesc facilitatile din cadrul Ionion Blue Hotel situat langa complex), biliard, fotbal de masa, air hockey (la Ionion Blue Hotel).


FACILITATI CAMERE: renovat in 2017, complexul pune la dispozitia turistilor studiouri cu bucatarie utilata, frigider, cuptor, plita, filtru de cafea, balcon / terasa cu mobilier de exterior, aer conditionat (contra cost) , TV cu ecran plat si programe prin satelit, seif (contra cost), baie cu dus sau cada, uscator de par, capacitate de acomodare 3 persoane ( pat dublu / 2 paturi twin si sofa bed), vedere la piscina sau la gradina.


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1*/ 2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie