Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOUROS BEACH HOTEL SPA


Descriere

LOCALIZARE: in Kalamaki, la aproximativ 250 metri de plaja nisipoasa Kalamaki cu intrare lina in apa - plaja este o extensie naturala a plajei Laganas si este protejata de Natural Marine Park datorita faptului ca anula vara in aceasta zona isi depun ouala testoasele Caretta-Caretta. Orasul Laganas se afla la aproximativ 3 km iar orasul Zakynthos la 5 km, zona de baruri si restaurante este la aproximativ 700 metri de hotel. Aeroportul din Zakynthos - 3 km.


Puncte de interes: Pesterile Albastre - 37 km, Epava - 40 km, portul - 4 km, plaja Gerakas - 19 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul a fost renovat in 2016, are 3 etaje, 57 de camere distribuite intr-o cladire principala si 3 cladiri adiacente, pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie ( check incepand cu ora 15:00, check out pana la ora 11:00 ), lobby bar, aer conditionat, parcare, exchange, conexiune internet wireless (contra-cost), piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, gradina, la plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra-cost, bar la piscina, restaurant, sauna, jacuzzi, hammam (contra-cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de pat dublu /2 paturi twin, balcon, seif (contra-cost), Tv cu ecran plat si programe prin satelit, radio, telefon, aer conditionat (contra-cost), frigider, baie cu dus sau cada si uscator de par.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.