Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Margarita Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este la 800 de metri de plaja cu nisip la 10 km de orasul Zakynthos.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2017, cladirea de 3 etaje consta intr-o cladire principala si 2 cladiri secundare, are 96 de ca,ere in total.
Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie , lift, aer conditionat, mini market, parcare, restaurant, 2 baruri, conexiune internet wireless gratuita, 2 piscine exterioare cu piscina separata pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, biliard (contra-cost), darts ( gratuit), mese de tenis, fotbal, programe de activitati si spectacole seara, muzica live, loc de joaca pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Classic Family Room dispune de: pat dublu ( queen saize sau 2 twin beds ), balcon sau terasa, pat suplimentar, pardoseala pe jos, cana electrica, internet ( gratuit), seif , TV cu ecran plat, aer conditionat, baie cu dus. Camerele duble classsic dispun de aceleasi facilitati dar au dimensiunea de aproxitmativ 23 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.