Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meridien Beach Hotel ( women only)


Descriere

LOCALIZARE: Meridien Beach Hotel (women only) este localizat pe plaja, orasul Zakynthos este la 4 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 3 etaje si consta intr-o cladire principala si 2 cladiri secundare si are 75 de camere, ultima renovare a avut loc in 2018.
Acesta pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in incepnad cu ora 13:00, check out pana la ora 11:00), lobby bar, 3 lifturi, aer conditionat, seif ( contra cost), parcare (contra cost), snack bar, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Classic Room au in jur de 23 mp si dispun de pat dublu sau 2 paturi twin, patut pentru copii, pardoseala pe jos, balcon sau terasa, piscina privata, incalzire /aer conditionat, cana electrica, internet (gratuit), seif, TV cu canale locale, baie cu cada.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.