Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEW BEACH HOTEL


Descriere

LOCALIZARE: La 50 de metri de plaja nisipoasa ( Tsilivi Beach, Planos Beach) , orasul Zakynthos se afla la numai 5 km distanta, zona de baruri si restaurante se afla la aproximativ 150 metri de hotel. Aeroportul Zakynthos este la 7 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: 2 etaje, 36 de camere distribuite intr-o cladire principala si 3 cladiri adiacente. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00 check out pana la ora 11:00 ), aer conditionat, 2 restaurante, terasa, snack bar, conexiune la internet wireless gratuita, spalatorie,2 piscine exterioara cu piscina separata pentru copii, seloznguri si umbrele la piscina, bar la piscina, sala de fitness, masaj (contra-cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele family cu vedere la mare sau la piscina dispun de pat dublu / 2 paturi twin, sofa, TV cu ecran plat, telefon, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, balcon.
Camerele standard au aceleasi facilitati si vedere la gradina.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.