Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasată în Tsilivi (Zakynthos), la 400 m de plaja Tsilivi, Planos Beach oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Planos Beach includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele de la Planos Beach au în dotare aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Planos Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică. Pentru cei mai mici Planos Beach oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Planos Beach are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Planos Beach se află la 1,2 km de Orașul Tsilivi și la 9,8 km de Aeroportul Internațional Zakynthos.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: à la carte

Plaje în vecinătate
Tsilivi Beach - 400 m

Puncte de interes
Orașul Tsilivi - 1,2 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Zakynthos - 9,8 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Frigider
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Babysitting - cu plata
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Meniu pentru copii
Plajă - la 400 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Șezlonguri
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Sală de fitness
Fierbător
Cameră pentru bagaje
Baie cu duș
Saună
Vedere la oraș

Locatie