Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Plessas Palace


Descriere

LOCALIZARE: Plessas Palace se afla la aproximativ 13 km de orasul Zakynthos, Tsilivi este la 5 km. Cea mai apropiata plaja se afla al 800 metri de hotel iar zona de baruri si restaurante se afla la doar 200 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje si 50 de camere distribuite intr-o cladire principala si una secundara. Acesta pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie ( check in de la ora 14:00, check out pana la ora 12:00), lift, seif (contra cost), salon de coafura, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, exchange, snack bar, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara si piscina pentru copii, terasa, biliard.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au vedere la gradina sau la piscina, au 2 paturi twin sau pat dublu, posibilitatea de a adauga patut in camera, balcon sau terasa, cana electrica, internet ( gratuit), TV cu canale locale, aer conditionat (contra cost), baie cu dus.
Camerele Studio au capacitate de 2-3 persoane au in jur de 25 mp, pot avea vedere la munte sau la piscina, in plus au zona de bucatarie utilata inclusiv cuptor. Camerele triple au in plus cu pat suplimentar , dimensiunea lor este de aproximativ 25 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.