Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
489 
Tarif / persoana
* perioada 12.09.2024 - 19.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: La 15 km de orasul Zakynthos, satul Katastari este la 2 km, iar aeroportul este la doar 18 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are doar 3 etaje, este in linia 2 fata de plaja si are doar 11 camere, a fost renovat in 2015 si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie ( check in de la 15:00, check out pana la ora 11:00), lift, aer conditionat, seif (contra cost), parcare gratuita ( in limita locurilor disponibile), restaurant, conexiune internet wireless gratuita.


FACILITATI CAMERE: Toate studiourile dispun de zona de bucatarie, au mini frigider, cuptor cu microunde, TV si baie cu dus, conexiune internet wireless, pat dublu sau 2 paturi twin, pat extensibil ( pat suplimentar), pe jos au pardoaseala, balcon sau terasa, incalzire/aer conditionat, cana electrica, dimensiunea camerei este de aproximativ 25 mp.
Camerele Loft au in jur de 70 mp, disoun de mobile moderna si confortabila, au living , dormitor cu pat dublu sau 2 paturi twin, pat suplimentar, zona de bucatarie, balcon sau terasa si aceleasi facilitati ca si studiourile.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie