Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEFYROS ECO RESORT


Descriere

Situat în Agios Kirikos și înconjurat de podgorii și crânguri de măslini, Hotelul Zefyros oferă o piscină mare, un restaurant, un bar la piscină și un centru de înfrumusețare.Localizare
Oraşul Zakynthos se află la 6 km de hotel, iar la cea mai apropiată plajă se poate ajunge în mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Micul dejun este servit zilnic în zona de luat masa, care beneficiază de vedere la grădină. Restaurantul principal oferă un bufet de cină bogat, cu mâncăruri din bucătăria mediteraneeană și specialități grecești, preparate din ingrediente locale de calitate înaltă. La cerere, sunt disponibile mese vegetariene. Pe durata zilei, oaspeții hotelului se pot delecta cu o varietate de sortimente de cafea, băuturi, înghețată și salate și gustări delicioase la lounge barul hotelului, situat în zona piscinei.

Opțiunile de wellness includ masaje, tratamente de înfrumuseţare şi un hamam. Printre alte facilități se numără un magazin de suveniruri, un teren de fotbal, un loc de joacă pentru copii și o sală multifuncțională pentru filme și jocuri. Personalul poate organiza diverse activități, precum drumeții, excursii cu bicicleta, călărie, croaziere, vizite la fabrici de ulei, lecții de gătit și cursuri de apicultură.