Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU Palace Zanzibar - Adults Only


Descriere

LOCALIZARE
Situata pe coasta de nord-vest a insulei Zanzibar, Riu Palace Zanzibar - All Inclusive se afla la 55 km de Stone Town.

FACILITATI
Riu Palace Zanzibar - All Inclusive ofera unitati de cazare de lux, cu terasa privata cu vedere la Oceanul Indian. Printre facilitatile oferite se numara o piscina in aer liber, o plaja privata unde sunt disponibile facilitati pentru sporturi acvatice si un centru de scufundari. Centrul de spa ofera servicii de masaj si o baie de aburi.
In zonele publice interioare exista candelabre, iar proprietatea ofera acces gratuit la internet WiFi in toate zonele si program de divertisment, organizat cu regularitate. Sunt incluse caiacul si stand-up paddle surfing. De asemenea, oaspetii se pot bucura de diferite activitati si de spectacole si muzica live.

RESTAURANT
Oaspetii pot savura bauturi la barul de pe plaja si pe terasa cu vedere la apusul soarelui. Riu Palace Zanzibar - All Inclusive ofera un concept all inclusive, in cadrul caruia oaspetii pot beneficia de mic dejun tip bufet cu statii de bucatarie deschisa si au la dispozitie 2 restaurante tematice care servesc mancaruri rafinate. De asemenea, oaspetii pot savura cele mai bune gustari si aperitive in barurile care ofera si cocktailuri fantastice.

CAMERE
Fiecare unitate de cazare este prevazuta cu aer condiionat. Unele unitati de cazare se afla pe plaja Nungwi si au piscina privata, cada cu hidromasaj si gradina.
Suita Junior-(45 mp)-Aceasta suita are minibar, fierbator electric si balcon.
Suita-(51 mp)-Aceasta suita are aer conditionat, canapea si balcon.
Vila cu piscina privata-(90 mp)-Aceasta vila are minibar, fierbator electric si balcon.
Suita cu cada spa-(90 mp)-Aceasta suita are balcon, halat de baie si minibar.
Suita Junior - curte-(34 mp)-Aceasta suita are fierbator electric, minibar si balcon.
Suita superioara cu vedere la mare-(60 mp)-Aceasta suita are aparat de ceai/cafea, fierbator electric si balcon.
Vila-(125 mp)-Aceasta vila are halat de baie, aparat de ceai/cafea si balcon.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie